Neondiod

Into arts and writing. Trying to keep both feet on the ground. NeonDiod just happened to be there.

måndag, september 20, 2010

Färger...


Debatt: Sverigedemokraterna har en plattform som går ”tvärs över”

Jimmie Åkesson sa att han vill ta sitt ansvar, ge nu inte den makten till hans brölande partikamrater – många av dem som säkert vill, men inte kan hantera den.

Det påminner mig om fulla studenter som vill komma ut.

Jag undrar vad som hade hänt om Feministiskt Initiativ och Piratpartiet hade fått ta mer plats, och om Centern och Miljöpartiet bildat en ”grön brygga” över partiklyftan?

Ja, vi vill att fler ska bli vegetarianer, men även värna om djuren som lever i fångenskap! Det finns inga motsättningar i att ha en grön stadsmiljö och att älska landsbygden. Lantbruk BEHÖVER inte betyda uppfödande av djur för slakt, det kan innebära en satsning på ekologisk odling av grönsaker och rotfrukter och träd utan att förstöra naturen.


Om man äter djur kan man skjuta älgen själv eller åtminstone välja KRAV-märkt och minimera sitt köttintag. Se också till att djuren har en bra livs-miljö.

Om feministerna hade kommit in hade man kunnat visa på att allt inte handlar om ras, utan att konflikter lika ofta uppstår på grund av intolerans mot det andra könet eller sexualitet.

Man hade kunnat snacka om andra säkerhetsfrågor än bara gränserna utåt: exempelvis vad vi gö med epedemier som härjar i Afrika, med HIV och hög barnadödlighet. Hur kommer det (om man ska dra det till sin spets) att påverka oss ifall vi inte hjälper dem att lösa problemen?

The image is borrowed from:
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://frontpage.brightok.net/~willisky/webquest/noahs_ark_rainbow.jpg&imgrefurl=http://frontpage.brightok.net/~willisky/rainbow_webquest_student_page.htm&usg=__P_C0T4LFl-rYrkoIWdVYrcm_Rjk=&h=357&w=547&sz=10&hl=en&start=16&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=ObQqgGMcMgtDIM:&tbnh=87&tbnw=133&prev=/images%3Fq%3DRainbow%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26rlz%3D1I7ADSA_sv%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1

ekonomi

Rödakorsett bryter isol.

musicyourmindwillloveyou sightsoundcollective

NeonDiod as Art, Deviantart

bloglines

LastFM

MySpace!!!

ReseDagBok

Fractal Gallery

Liten Blogg

Thylacine Track

den Andre.

Hilma af Klimt

Fatta-Festival

Vedic Art hemsida

Empati (cirkus)

massagestol, bara en detalj (?)

Astrologi, hinduisk -

Horoskop!.

Jimi Barrett BLOGG.

*HuMlaB, Umeå university.

Emmaus hemsiDa

MOONSHAKE musikförening(konsertarrangörer)