Neondiod

Into arts and writing. Trying to keep both feet on the ground. NeonDiod just happened to be there.

lördag, november 20, 2010

Några tankar om miljön...

Som jag haft i huvudet ett bra tag, även pratat med familjemedlemmar med.

Nu har vi kompostering och sortering av olika material. Inte tyg, dock. In te heller har vi ett "överbliven mat"-rum där man kan lämna en liter mjölk om man har för många paket, eller en limpa som snart går ut som man inte hinner äta upp, eller kanske resten av middagen som någon som hr dåligt med mat vill äta...det finns soppkök och sådant. Mig gör det ont i när jag måste slänga mat. Jag börjar lära mig att den kan stå ett dygn i kylen, men jag känner fortfarande så där att mat borde ätas medan den fortfarande är varm.

En annan sak är alla förpackningar. Handlar vi grönsaker och frukt tar vi (inte jag, men alla andra vad jag ser) en påse till varje sort. Det är dåligt på alla sätt och vis. Frukten kan inte andas, vi får avfall och det är störande med all plast i hemmet. Varför inte alla ha en korg dör vi lägger ner frukten i stället? Varför har vi inte frukthandlare på samma sätt som charken tar hand om kött?

Sedan var det en sak till, kommer inte ihåg, nu. Var det klädbytardagar? Eller hur synd det är att ekologiska lådor ska fraktas upp till norrland? Kommer inte ihåg.

Jag får återkomma.

ekonomi

Rödakorsett bryter isol.

musicyourmindwillloveyou sightsoundcollective

NeonDiod as Art, Deviantart

bloglines

LastFM

MySpace!!!

ReseDagBok

Fractal Gallery

Liten Blogg

Thylacine Track

den Andre.

Hilma af Klimt

Fatta-Festival

Vedic Art hemsida

Empati (cirkus)

massagestol, bara en detalj (?)

Astrologi, hinduisk -

Horoskop!.

Jimi Barrett BLOGG.

*HuMlaB, Umeå university.

Emmaus hemsiDa

MOONSHAKE musikförening(konsertarrangörer)